Labels
- android ဆိုင္ရာ down loadမ်ား
- android ဆိုင္ရာ download မ်ား
- androidဆိုင္ရာ down loadမ်ား
- ကဗ်ာမ်ား
- ကိုးကြယ္မႈ
- ခ်က္နည္း ျပဳတ္နည္း
- ဂါထာေတာ္မ်ား
- စိတ္အာဟာရ
- ပညာေရး
- ဘာသာေရး
- ရိုးရာ အစားအစာ
- သင္ယူေလ့လာ နည္းပညာ
- သင္ယူေလ့လာနည္းပညာ
- သုတအျဖာျဖာ မွတ္စရာ
- သုတအျဖာျဖာမွတ္စရာ
- ေဆးပညာ ဗဟုသုတ
- ေဒသႏၲရ ဗဟုသုတ
- ႏိုင္ငံေရး ႏွင့္ အမ်ိဳးသားေရး
- ႏိုင္ငံေရးႏွင့္အမ်ိဳးသားေရး
Wednesday, April 03, 2013
သံပုရာရည္၏အက်ဳိးေက်းဇူး
သံပုရာရည္၏အက်ဳိးေက်းဇူး
ေအးျမတဲ့ သံပရာရည္ကို ေသာက္တာေၾကာင့္ အရသာကိုတ္ိုးေစတဲ့အျပင္ ခႏၶာကိုယ္အတြက္ က်န္းမာေရးအက်ိဳးေက်းဇူးအေျမာက္အျမားကိုလည္း ေပးစြမ္းႏိုင္ပါတယ္။
-ေရဓာတ္ခန္းေျခာက္မႈကို ေလ်ာ့က်ေစတယ္။ - အသည္းကို သန္႔စင္ေပးတယ္။အစာေၾကညက္ေစတယ္။ - ဇီဝ႐ုပ္ျဖစ္ပ်က္မႈ (Metabolism) ကိုအားေကာင္းေစပါတယ ္။
ဒီလို အက်ိဳးေက်းဇူး ေတြအျပင္ ကိုယ္အေလးခ်ိန္ကိုလည္း ေလ်ာ့က်ေစပါတယ္။ ဒီလို အက်ိဳးေက်းဇူးေတြရရွိတာက သံပရာသီ းမွာ ဗီတာမင္စီမ်ားစြာပါဝင္လို႔ပါ။ဗီတာမင္စီဟာ ေရမွာ ေပ်ာ္ဝင္တဲ့ ဗီတာမင္ျဖစ္ၿပီး အစြမ္းထက္ အင္တီေအာက္ဆီးဒင့္တစ္မ်ိဳးလည္းျဖစ္တာေၾကာင့္ ပတ္ဝန္းက်င္ရွိ အႏၲရာယ္ေပးႏိုင္တဲ့ အဆိပ္ေတြကို တြန္းလွန္ေပးႏိုင္တဲ့ အဆိပ္ေတြကို တြန္းလွန္ေပးႏို င္စြမ္းရွိပါတယ္။ဗီတာမင္စီဟာ ကိုယ္ခံစြမ္းအားေကာင္းေစၿပီး ေသြးတိုးကို က်ေစပါတယ္။
သံပရာသီးမွာ ဗီတာမင္အျပင္ ဗီတာမင္ ေအ၊ရက္တီေနာ္၊ ကယ္႐ိုတင္း၊ ဘီတာခရစ္ပတိုဇန္သင္း၊လူတင္၊ဇီဇန္သင္း၊ ေဖာလိတ္၊ကိုလင္းစတဲ့ဓာတ္ေတြနဲ႔ ကယ္လ္စီယမ္၊ မဂၢနီဆီယမ္၊ ေဖာ့စ္ဖရပ္စ္၊ပိုတက္စီယမ္နဲ႔ ဆိုဒီယမ္တို႔လို သတၱဳဓာတ္ေတြလည္း ပါဝင္ေနပါတယ္။
creditto ျမန္မာျပည္မွျမန္မာလူမ်ဳိး
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment